Träning Huddinge

Hållbar hälsa med träning och viktbalans

Till mig och mitt företag kan du i bland annat Huddinge vända dig för att få hjälp med träning och kost. Av mig kommer du då få tips och råd för hur du på ett så hälsosamt sätt som möjligt kan gå ner i vikt. Det kan handla om allt från kost till träning, i många fall även de två delarna kombinerat med varandra. Utifrån min kunskap i ämnet kommer jag kunna hjälpa dig utifrån din situation och dina förutsättningar.

Ni hittar mig och mitt företag i Huddinge men jag riktar mig till er i hela Stockholmsområdet. Befinner du dig i närheten och är intresserad av mina tjänster inom träning, kost och hälsa så hjälper jag dig mer än gärna.

Har du en ambition om en bättre hälsa? Kanske har du inte tiden eller möjligheten att lägga upp en plan utifrån träning och kost? Att påbörja en förändring kan ibland vara svårt, strävan efter en förändring finns där men det är själva början som är den svåra biten. Jag finns här för att hjälpa dig nå din idealvikt och starta resan mot ett mer hälsosamt liv.

Träning och motion har i kombination med kosten länge varit ett framgångskoncept för en hållbar hälsa. Med mina kunskaper och erfarenheter kommer jag rådgiva dig på vägen mot en förändring. Jag anpassar uppläget utifrån dina önskemål och behov, på så sätt skapar vi rätt förutsättningar för att just du ska nå ditt slutmål. Träning behöver inte vara tråkigt, tillsammans gör vi din resa värdefull och rolig.

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar. Här kan du även läsa mer om mig och mitt företag.

Förändra din livsstil med Hållbar Hälsa – Kostrådgivning och träning för dig i Huddinge med omnejd

Gå ner i vikt - kost & träning Huddinge Södermalm

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Hållbar hälsa

Regulatorvägen 19 A
14149 Huddinge
0737 - 08 76 81